Taikasienet Kunkun testissä


Kuningaskuluttajan testissä oli tänään taikasieniä, joista olen kirjoittanut blogissa aiemminkin.

Täytyypä itse testata voittajaksi noussut Akro. Hieman ihmettelin kommentteja sienten kestävyydestä. Toimintaperiaate kun on samankaltainen kuin hiekkapaperissa (eri karkeudella tosin…), ei sieni voi mahdottomia kestää.

Mutta oiva apu esim. muuttosiivouksen yhteydessä, ja kuten jutussa todettiin, että jos jonkun tavaran elinkaari pitenee (tai huoltomaalaus tarve poistuu, oma huomautus) niin silloin ihan paikallaan.

Mainokset

5 thoughts on “Taikasienet Kunkun testissä

  1. Onko noiden sienten kanssa pakko käyttää vettä? Itse olen hinkannu ilman vettä, ja hyvin on pelannut..Swiffer löytyy itseltä kaapista. Eihän sitä kovin usein tarvi, mutta esim. keittiön kaappien pohjalla olevat rasva-mitkälietahrat lähtivät hyvin, ensin kokeilin astianpesuainetta ja mikrokuituliinaa ja vaikka mitä.

    • No omasta mielestäni kostutetulla taikasienellä tulee parempi tulos, ja vähemmällä hankaamisella. Mutta nimenomaan kostutetulla taikasienellä, liian märkä sieni toimii kuin pesusieni eli ei hankaa, ja silloin taikatuloksia on turha odotella.

  2. Mielestäni kaikkein parhaimpia ihmesieniä ovat ne kaikkein halvimmat 1,50€/ 2 kpl honkkarista (josta ne ovat olleet loppu viimeiset puoli vuotta) ja halpahallista. citarin sienet oli tosi huonoja, samoin kestoihmesienet!! revin sienistä aina palasia, kastan veteen ja puristan kuivaksi ja melkein kaikki tahrat lähtee pois paikasta kuin paikasta. Kirppistavarat ovat kuin uusia kun hankaan naarmuja sienellä ja seinistä lähtee kolhut, kuten myös maalikin:D olen käyttänyt jo monta vuotta ja aivan loistavia, pakko olla aina kaapissa!!! kahvinkeittimen kannun kalkki ja pesukoneen luukun kalkki lähtee helposti! ja kaikki ipanoitten jäljet seinissä ja ovissa 😀 ainoastaan rattaiden jättämiä jälkiä muovilattiaan ei poista mikään kuten oletkin jo todennut. Ihmesieni kuluu ja murenee käytössä niin uutta palaa vain kehiin sitten..silitysrautakin puhdistuu(tuollainen vanhan mallinen) paitsi välillä täytyy näyttää saippuavillaa raudallekin.

    • Pitääkin etsiä noita halpisversioita, meilläkin sieniä kuluu … vaaleita maalattuja seiniä, niin niissähän näkyy ihan kaikki jäljet 😦
      Kiitos myös silitysrauta-vinkistä, pitääkin kokeilla, vaikka hieman laiska sillä saralla olenkin.

  3. Nythän on tullut tuos alkuperäisestä taikasienestä kaikenlaisia versioita. Niillä halvoilla ei tee yhtään mitään. Puhdistusteho on heikko. Tuo testivoittaja akro lähtee aina mukaan prismasta. Selvitin myös niin tämä akro ei ole missään kiinassa tehty vaan eroaa rakenteeltaan ja sen huomaa siivotessa niin tehossa ja kestävyydessä. Ne halvata on semmosia että sormet menee läpi ja jättää jälkeensä silppua. Osa niistä jopa vaahtoaa jostain syystä ja joissakin on jokin kumma pinnoite joka ei putsaa niinkuin tämä taikasieni akro.monenlainen saisse lähtee. Prismassa toi tikasieni maksaa 2,85e

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s