Vanish Oxi Action


Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin tanskalaisselvityksestä, jonka mukaan enemmistö pohjoismaalaisista pesee pyykkinsä väärin eli liian alhaisissa lämpötiloissa, ja pyykkeihin jää bakteereja. Totta toinen puoli, mahataudin aikana on syytä heittää alusvaatteet, käsipyyhkeet ja lakanat 60 asteen pesuohjelmaan, sekä vaihtaa käsipyyhkeitä riittävän usein. Kuitenkin tutkimuksen maksajaksi on sittemmin paljastunut Vanish, jolla on mm. Vanish Oxi Action Extra Hygiene -tuote, jonka väitetään tappavan bakteereita.

En aio luottaa pinkkiin tulevaisuudessakaan, Kloriitti on paljon halvempaa ja ajaa saman asian. Vanish vapauttaa happea, joten toistuvasti käytettynä se haalistaa vaatteet ihan samalla tavalla kuin Kloriittikin.

Täsmädesinfiointi ja järjen käyttö, niihin luotan tulevaisuudesssakin 😉

Mainokset

2 thoughts on “Vanish Oxi Action

  1. Olisi jo aika, että ihmiset bakteerikammoisuudessaan ymmärtäisivät että kaikki bakteerit eivät ole tauteja aiheuttavia tai vaarallisia. Sekä muistaa, että sillä todellakin on merkitystä tulosten kannalta kuka ”tieteellisen” tutkimuksen maksaa.

    Ympärillämme on kaikkialla bakteereja vaikka kuinka yrittäisi maanisesti desinfioida jokaisen tekstiilin ja pinnan. Kuten kirjoituksessa kin mainittiin, vasta siinä vaiheessa jos perheenjäsenellä on tarttuva tauti, kannattaa sairaan käyttämät vaatteet, pyyhkeet ja vuodevaatteet pestä erillään korkeammassa lämpötilassa, mutta tavallista arkipyykkiä ei ole mitään syytä lähteä desinfioimaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s