”Paras wc-altaan puhdistusaine”


Joku lukijoista oli tupsahtanut blogiin hakusanoilla ”paras wc-altaan puhdistusaine”. Minun mielestäni WC-kukka (vihreä). Tehokas, riittävän paksu koostumus, hyvä kaatonokka, ok tuoksu ja hinnaltaankin edullisemmasta päästä. Mutta maku- tai enemmänkin hajuasioitahan nämä ovat.

WC-altaista puheenollen, luin juuri wc-raikastimista ja Myrkytystietokeskuksen huolesta: viime vuosina kotona tapahtuneiden myrkytysten aiheuttajien kärkeen ovat nousseet wc-raikastimet. Kirkkaan väriset esineet houkuttelevat pikkulapsia maistiaisiin. Myrkytystietokeskuksen vs. ylilääkäri ihan aiheellisesti huomauttaakin, että lapsiperheessä kannattaisi miettiä onko wc-raikastimelle oikeasti tarvetta.

Omasta mielestäni wc-raikastimet ovat turhakkeita, jotka lisäävät kemikaalikuormaa ja joista jää turhaa jätettä. Pahimmillaan wc-raikastin on vielä kerännyt ympärilleen kaikenlaista … p*skaa, joten onko wc-allas sen kanssa jotenkin puhtaampi? WC-raikastin saattaa myös pudota pöntön pohjalle, ja jos se joutuu viemäriin, niin huonostihan siinä käy.

Vielä lopuksi, Myrkytystietokeskuksen puhelinnumero on (09) 471 977  (24  t/vrk). Toivottavasti kukaan lukijoista ei tarvitse numeroa, ainakaan wc-altaan raikastinten vuoksi 😦

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s