”Isokokoisten kenkien säilytys”


Em. hakusanaketjulla oli tupsahdettu blogiini.

Ongelma on minullekin tuttu, sillä pidän pitkävartisista saappaista. Tai oikeastaan pidän hameista, ja Suomen olosuhteissa on mukavaa pitää säärensä lämpiminä, joten hameen kaveriksi tarvitaan usein saappaat.

Mutta asiaan. Siis isokokoisten kenkien säilytys. Kausisäilytyksen olen tehnyt kenkälaatikoissa. Isohko laatikko vie tilaa, mutta olen latonut ne kausisiivouksen yhteydessä vaatekaapin ylähyllyille.

Kun kengät ovat käytössä, niin olen käyttänyt säilytyksessä sekä pahviputkia että saapasripustimia, jotteivat varret painuisi niin pahasti lyttyyn.

Saapasripustimet vetävät varret suoriksi, ja hoitavat homman siten paremmin. Ongelmana vain on, että ripustin pitäisi saada roikkumaan ja ajatus takkien seassa roikkuvista ei-niin-puhtaista saappaista ei houkuta… Kun ehtisi, pitäisi asentaa yhteen eteiskaapin osaan, takkien alapuolelle, toinen vaatetanko. Alempaan tankoon voisi sitten laittaa saapasripustimet roikkumaan. Olen käyttänyt Ikean saapasripustimia, kohtuullisen hintaisia, mutta ne ovat olleet myös turhan liukkaita, saappaat tuppaavat niistä tippumaan.

Ikean saapasripustimia voi toki käyttää kenkätelineessäkin, ilman ripustamista siis. Toisaalta vanha kikka, eli pahviputket varsiin, on halvempi ja helpompi keino. Kuten aiemmin kirjoitin, kenkäkaappifani en ole, koska siihen pitkävartiset tai muuten isommat popot eivät mahdu.

Mainokset

2 thoughts on “”Isokokoisten kenkien säilytys”

  1. itse hain ikeasta keittiöön tarkoitetun fintorp tangon koukkuineen kiinnitin kaapiston päätyyn ja lohikarilta kenkäripustimet vajaan euron kappele.Nyt on pitkävartiset saappaat siististi seinällä.

    • Tuohan kuulostaa todella kätevältä 🙂
      Pitäisi tehdä samanlainen modifikaatio, kunhan vain ehdin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s