SmartStore


Kirjoitin 2 vuotta sitten samoihin aikoihin ”kauden vaihtamisesta”. Ostin pari säilytyslaatikkoa juuri lisää, ja siitä tulikin aihe tähän postaukseen…

Hammarplastin SmartStore -laatikoista on tullut suosikkejani, monestakin syystä. Valikoima on todella laaja, ja niitä voi ostaa eri kauppaketjuista eli toisinsanoen hintavertailu kannattaa. Niitä on ollut saatavilla jo pitkään, ja koska valmistaja on ruotsalainen suurehko yritys, voisin kuvitella että saatavuus ei ole tulevaisuudessakaan ongelma. Laatikot ovat elintarvikehyväksyttyä muovia, ja lämpötilaskaalakin riittää ainakin omassa käytössäni: -40 > +120 °C.

Värivaihtoehtoja on, tosin omassa käytössäni läpinäkyvä on ollut näppärin: ei tarvitse turhaan availla laatikkoa sisällön tarkistamiseksi. Raskaaseen kulutukseen on omat SmartStorensa, joita näyttäisi löytyvän ainakin Bauhausista.

Parasta on kuitenkin tiiviit kannet, jotka pitävät pölyn ja kosteuden ulkopuolella. Nykyisessä asunnossa pahvilaatikkosäilytyskin toimisi, mutta olen asunut vanhassa kerrostalossa, jossa kellarissa oli ongelmana rotat ja vintillä taas kosteus. SmartStore pitää pölyn ja kosteuden loitolla (sekä rotat…).

Huomasin ostoskierroksellani, että SmartStore-laatikoihin saa myös sisälokerikkoja, varmasti käteviä pikkutavaran kuten ompelutarvikkeiden tai ruuvien säilytyksessä.

Mainokset

One thought on “SmartStore

  1. Komppaan! Meillä perinteinen rintamamiestalo, ja kylmille vinteille eksyy aina välillä siimahäntiä. Nämä laatikot ovat paitsi näppäriä siirrellä säilytykseen ja pois, myös tosiaan suojelevat sisältöään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s